Total Wall Services: uw specialist in gevelrestauratie

Herstel uw gevel in ere

De tand des tijds laat niets of niemand ongemoeid. Óók uw gevel niet. Want die gaat er met de jaren niet beter uitzien. Herstel hem daarom in ere en laat hem restaureren door de vakmannen van Total Wall Services.

 

 

Pak uit met nieuwe voegen

Uw voegsel is een cruciaal element in uw gevel. Want het houdt uw stenen samen én bepaalt de uitstraling van uw pand. Verloor het zijn glans van weleer? Dan is het tijd om in te grijpen. Onze vakmannen slijpen uw oude voegen nauwkeurig uit. Maken de lege ruimte tussen uw gevelstenen grondig schoon. En brengen daarna nieuwe voegen aan in de kleur die u wenst.

 

 

Bescherm uw pand

Uw gevel wordt blootgesteld aan heel wat bedreigende factoren zoals regen, wind en uitlaatgassen. U doet er daarom goed aan hem optimaal te beschermen. Daarom kunt u bij Total Wall Services terecht voor:

 

  • vochtbestrijding - We impregneren uw gevel met een middel dat water afstoot.
  • cementbezetting - We beschermen uw woning met een waterdichte cementlaag: meteen de ideale ondergrond voor uw gevelbekleding
  • gevelisolatie - We isoleren uw woning tegen warmte, koude en geluid.

 

 

Geef uw klusjes uit handen

Vertoont de buitenkant van uw pand kleine mankementen? Wij herstellen ze snel en correct. Een gevelsteen vervangen, een lek in uw dakgoot dichten, enkele nieuwe pannen plaatsen. U zegt het, wij doen het!

 

Pak uit met een parel van een gevel, nadat u hem hebt laten restaureren door Total Wall Services. Wij voorspellen u nú al dat het resultaat top zal zijn.

Vraag snel uw offerte.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.