Gevelreiniging Tielrode

Gevelreiniging te Tielrode: uw gevel laten zandstralen, vochtstralen, nevelstralen of stoomreiniging, alsook chemische gevelreiniging

Gevelreiniging te Tielrode door middel van zandstralen, vochtstralen, nevelstralen, stoomreiniging, chemische gevelreiniging bij verbouwing, vervuiling, problemen van doorslaand vocht.

Is je gevel nog in een zichtbaar goede conditie maar heeft deze dringend nood aan een professionele gevelreiniging? Het is van groot belang om een gevelspecialist inzake gevelreiniging een analyse te laten maken van uw gevel. Wij gaan na uit welk type materiaal uw gevel bestaat, wat de algemene staat van de gevel en wat de aard van de vervuiling is. Op basis van deze analyse kunnen wij een aangepaste gevelreiniging op maat voorstellen zonder risico op beschadiging.

Gevelreiniging, meestal als onderdeel van gevelrenovatie, is een snel reinigingsproces waarbij uw gevel gereinigd wordt om enerzijds het esthetische uiterlijk van een gebouw te behouden en anderzijds de kwaliteit en duurzaamheid ervan te verbeteren. Bij gevelreiniging worden alle vuil, mos, schimmel, roetaanslag, oude verven en gevelcoatings geëlimineerd. De meest gebruikte methodes van gevelreiniging zijn de gevel zandstralen, vochtstralen, nevelstralen of de gevel stoomreinigen. Voor zeer zware of specifieke vervuilingen kunnen we uitzonderlijk een chemische gevelreiniging voor Tielrode toepassen. Onze prioriteit is altijd om uw gevel zo “zacht” mogelijk te reinigen zonder beschadiging aan de stenen, de voegen, het beton, de naden. In sommige gevallen is het aangewezen kapotte stenen te vervangen en de voegen geheel of gedeeltelijk opnieuw te zetten.

Na een gevelreiniging opteer je best om je gevel te impregneren, we noemen dit ook hydrofoberen of hydrofuge van uw gevel. Met een speciaal impregneermiddel beschermen we je muren tegen doorslaand of lateraal vocht te Tielrode, tegelijk tegen schimmelvorming, condens, muffe geur, afbladderend pleisterwerk.

Laten zandstralen van gevel in Tielrode als efficiënte reinigingsmethode voor het verwijderen van vuil, oude verven, coatings

Het zandstralen van uw gevel in {gemeente is een uiterst efficiënte reinigingsmethode waarbij schurende deeltjes zoals speciaal zand of andere soortgelijke materialen worden gebruikt om vuil en aanslag, oude verven of gevelcoatings te snel en doeltreffend te verwijderen. De techniek van zandstralen in Tielrode kan gebruikt worden op de meest uiteenlopende gevelmaterialen zoals baksteen, beton, natuursteen en zelfs hout. Tijdens het zandstralen van uw gevel worden schurende deeltjes zoals zandkorrels tegen een lagere of hogere snelheid op het oppervlak gespoten met behulp van gespecialiseerde apparatuur. Naast zand kunnen ook andere materialen zoals glaspoeder, plastic kralen, walnootschalen of zelfs droog ijs worden gebruikt. Van essentieel belang om beschadigingen te voorkomen zijn de keuze van gebruikte druk en het type schurend materiaal.

Na het zandstralen geven we uw gevel nog een extra beschermende afwerkingsbehandeling, want bakstenen maar ook beton kennen altijd een zekere porositeit. Voor delicatere gevelmaterialen zoals hele zachte stenen bijvoorbeeld, kunnen andere reinigingsmethoden zoals vocht- of nevelstralen, chemische- of stoomreiniging geschikter zijn. Voorafgaande beoordeling van het type gevel en verontreiniging door een gevelspecialist is dus cruciaal, wij helpen je hierbij graag verder. Voor alle gevelwerken in de streek ben je bij Total Wall Services aan het goede adres. Bel ons voor een vrijblijvend werfbezoek of vul gerust het contactformulier in met een beschrijving van uw gevelproject.